God sommer fra USAPol.dk

Foto: Architect of the Capitol.

Kære læsere og potentielle læsere

Tak for nogle begivenhedsrige måneder. USAPol.dk går nu på sommerferie, og vi forventer at være tilbage i august, men skulle et eller andet af væsentlig karakter ske inden – og det kan jo ikke afvises – så er vi muligvis tilbage inden da.

Endnu en gang skal der lyde en stor tak til jer læsere, som følger med på USAPol.dk og/eller abonnerer på nyhedsbrevet. Det sætter vi stor pris på – og der er selvfølgelig altid plads til flere, så hvis du for eksempel er interesseret i nyhedsbrevet, der udkommer hver tirsdag med en analyse (dog holder det også ferie i øjeblikket), man ikke kan finde på hjemmesiden, kan du skrive dig op her.

Som I sikkert har bemærket, er vi for alvor begyndt at spore os ind på efterårets midtvejsvalg, og det kommer naturligvis til at fylde en stor del af dækningen efter sommerferien. Efter et lidt stille 2021 på valgfronten kan vi nu se frem til et stort valg, hvor kontrollen over Kongressen, talrige guvernørembeder og adskillige embeder på lavere niveau står på spil. Det ser vi meget frem til at forsyne jer med dækning af – blandt andet af de primærvalg, der venter i august og herefter. Juli er omvendt en relativt søvnig måned, hvad angår primærvalg.

Vi håber, at vi ses til august. Hav en rigtig god sommer og på gensyn.

– Redaktionen

 

About the Author

Jakob Terp-Hansen
Redaktør på USAPol.dk.