Om

USAPol.dk er dit medie om amerikansk politik og valgkampe. Vi begyndte i september 2019 som USA2020.dk, og her omtalte vi ambition som værende “at levere en dybdegående, substanstung og mere komplet dækning af den amerikanske valgkamp, som vi ellers ofte kan savne.” Det er stadig tilfældet – nu handler det bare ikke kun om valgkampe, men amerikansk politik generelt.

Det er ikke os, du skal gå til, hvis du vil have de seneste nyheder om amerikansk politik. Jo, enkelte nyheder vil da blive skrevet, og af samme årsag finder du også fanen nyheder hos os, men nyheder er ikke vores varemærke.

Hvis du i stedet vil have analyse, baggrund, nuancer og ting, du måske ikke troede, du ville vide, så håber vi, du vil give os en chance.

USAPol.dk er også et sted med mange meninger. Vores skribenter er til tider uenige, men det er også vores redaktionelle udgangspunkt, at der skal være plads til at komme med personlige holdninger, som de andre enten er enige eller uenige i.

Synes du ikke, vi lever op til vores ambition, er du meget velkommen til at tage kontakt!

USAPol.dk er stiftet af ansvarshavende chefredaktør, Jakob Terp-Hansen (jakob@terp-hansen.dk), og politisk redaktør, Henrik Jürgensen. Kasper Lauest og Just Pedersen er desuden tilknyttet som politiske analytikere. Læs om redaktionen her.

Læs vores privatlivspolitik her.