Podcast: Har Ron DeSantis en chance? Med Birgitte Borup

Ron DeSantis har meldt sig ind i kampen om at blive Republikanernes præsidentkandidat i 2024. Efter midtvejsvalget så det ud til, at han for alvor kunne udfordre Trump, men siden dengang er den positive stemning klinget af. Trump er favoritten – men hvor gode er Ron DeSantis’ chancer egentlig for at fravriste Trump tronen?

I denne podcast har Jakob Terp-Hansen fornøjelse af at drøfte DeSantis’ præsidentkandidatur med udlandsredaktør på Berlingske, Birgitte Borup, der også er kendt som en mangeårig og velskrivende iagttager af amerikansk politik og kultur. De ser nærmere på, hvordan DeSantis nu forsøger at konfrontere Trump, og hvad det kan betyde for præsident Joe Biden, hvis han skal møde DeSantis. Derudover taler de om den amerikanske værdi – og kulturkamp, der udfolder sig – og det, Birgitte Borup ser som overgangen fra “the economy, stupid” til “the culture, stupid.”

Du kan lytte med og få vurderingerne af Ron DeSantis på Apple Podcasts, Spotify, Podimo, Podbean eller diverse andre podcasttjenester.

About the Author

Jakob Terp-Hansen
Redaktør på USAPol.dk.