Podcast: Hvad afgør midtvejsvalget? Med Mirco Reimer-Elster

Official White House Photo by Adam Schultz

Slutspurten er sat ind. Tirsdag 8. november er der endelig amerikansk midtvejsvalg, hvor det afgøres, hvilket parti der skal sidde på magten i Kongressen.

Det er en oplagt anledning til en podcast, og heldigvis har vi fået en yderst kompetent gæst til at gøre os med selskab, nemlig USA-analytiker på TV2 og Jyllands-Posten, Mirco Reimer-Elster. Han både skriver og taler om amerikansk politik, men er også kendt for sine mange popreferencer i analysen af samme – og dem bliver man heller ikke snydt for.

I denne podcast handler det om næsten alt, der har med midtvejsvalget at gøre: Kan Demokraterne tabe og vinde samtidig? Kan Republikanerne? Hvilke emner fylder? Og hvem har mest på spil – Donald Trump eller Joe Biden?

Jakob Terp-Hansen og Mirco Reimer-Elster kaster sig ud i en lang og analytisk gennemgang af ovenstående spørgsmål og meget mere. Hør eksempelvis også, hvilken delstat de holder øje med i kampen om Senatet, og hvilke kongresdistrikter de vil anbefale jer lyttere at følge med i, når det kommer til at forstå spillet om Repræsentanternes Hus.

Man kan lytte til episoden på eksempelvis Apple Podcasts, på Spotify, Podbean eller diverse andre tjenester. Det håber vi, at I vil gøre.

About the Author

Jakob Terp-Hansen
Redaktør på USAPol.dk.