USA2020.dk bliver til USAPol.dk

Kære læsere og lyttere, potentielle læsere og ditto lyttere.

Valgkampen er slut, og året rinder ud. USA2020.dk begyndte som et medie, der skulle dække årets præsidentvalg, der nu er overstået.

Vi har imidlertid besluttet os for, at vi vil fortsætte med at dække amerikansk politik, og derfor bliver USA2020.dk til USApol.dk. Det har ikke været en svær beslutning at træffe. Vi har fortsat meget på hjerte, og vi vil meget gerne fortsætte med det koncept, vi har været så glade for, siden vi i september 2019 satte det i søen, og dermed blive fast inventar i den danske USA-dækning.

Der er heldigvis nok at tage fat på i det kommende år, og vi glæder os meget til at fortsætte med at dække amerikansk politik, både på skrift og på lyd.

Det havde ikke været muligt at nå hertil, hvor vi er i dag uden jer læsere og lyttere. Det er et stort skridt at relancere et medie under et nyt navn, og vi har forsøgt at lade så meget som muligt forblive det samme som før. Vi håber meget, I vil følge med på USAPol.dk, der jo ikke skal forstås som et nyt medie, men USA2020.dk 2.0.

Tak for jeres opbakning. Vi glæder os til dette nye skridt i mediets historie.

– Hele USAPol.dk.

About the Author

Jakob Terp-Hansen
Redaktør på USAPol.dk.