USAPol.dk bliver fire

10. september betragter vi som USAPol.dks fødselsdag, nemlig datoen for lanceringen af mediet tilbage i 2019. Dengang hed vi USA2020.dk. Siden begyndelsen er det blevet til mere end 50 podcasts, et fast nyhedsbrev og en hel del artikler på hjemmesiden.

Først og fremmest er det på sin plads at sige tak til alle, der har bakket op, læst med, lyttet, delt, kommenteret og tænkt med og mod. Det stopper aldrig med at være et privilegie, at vi skriver eller producerer noget, som nogen så læser og måske får gavn af. Tak.

Når vi fejrer vores femte fødselsdag næste år, ved vi meget mere om den kommende valgkamp, for til den tid står vi i de sidste måneder af præsidentvalget. Vi kender de to præsidentkandidater, vi kan observere emnerne, der fylder, og vi ved markant mere om økonomiens tilstand.

Vi glæder os enormt meget til at dække næste præsidentvalgkamp og fortsætte med at dække den republikanske primærvalgkamp. Det gør vi i nyhedsbrevet, i podcasts og her på siden. Hvem ved, måske kommer der også et nyt initiativ eller to.

Tak for jeres opbakning.

– Redaktionen

About the Author

Jakob Terp-Hansen
Redaktør på USAPol.dk.