Velkommen til USA2020.dk

Velkommen til USA2020.dk!

Vi er Danmarks nye medie om den amerikanske valgkamp, og vi håber, at du vil tage godt imod os og vores – synes vi i hvert fald – anderledes måde at dække valgkampen på. Vi har selvfølgelig fokus på præsidentvalget/primærvalget hos Demokraterne, men vi dækker også valg til Kongressen og til guvernørposterne rundtom i det amerikanske land. Vores mission er at levere de bedste analyser af valgkampen – baseret på et dybdegående kendskab til de mekanismer, der driver amerikansk politik. Vores artikler er funderet i analyser af de seneste data,  krydret med indsigt fra de skarpeste amerikanske analytikere.

Vi håber, at du vil finde dækningen substanstung og indholdsrig. Du kan læse mere om os under ‘om’, læse de første artikler på forsiden eller blot danne dig et indtryk af, hvordan hjemmesiden er sat op. Feedback og lignende er meget velkommen!

Idéen bag USA2020.dk er udviklet af Jakob Terp-Hansen og Henrik Jürgensen, der begge har en årelang passion for amerikansk politik. Jakob er chefredaktør, og Jakob og Henrik og Kasper Lauest skriver artiklerne. Vi byder dig velkommen og glæder os til at dække det mest spændende præsident- og kongresvalg i en generation.

God fornøjelse!

Jakob og Henrik

About the Author

Jakob Terp-Hansen
Redaktør på USAPol.dk.