Podcast: Er Biden en transformativ præsident? Med Rasmus Sinding Søndergaard

Foto: NIH

I denne podcast tager vi et kig på Joe Bidens præsidentembede, men det er ikke en opsummering af, hvad han har fået gennemført. I stedet ser vi på, hvordan man egentlig skal forstå præsident Biden, og hvad hans hidtidige embedsperiode fortæller os om Demokraterne som parti, men også amerikansk politik som helhed.

Med som gæst har vi heldigvis seniorforsker ved Dansk Institut for Internationale Studier og USA-analytiker, Rasmus Sinding Søndergaard, som debuterer i podcasten. Rasmus er desuden forfatter til bogen “Reagan, Congress, and Human Rights”, og sammen med Jakob Terp-Hansen ser han nærmere på, hvad vi kan lære af Biden indenrigs – og udenrigspolitik og forsøger at besvare spørgsmålet, om Biden er en transformativ præsident. De drøfter også, hvordan Biden ser på den amerikanske rolle i verden, og hvordan man skal fortolke hans tilgang til brugen af militær magt. Og de overvejer, om Joe Biden egentlig kan kaldes transformativ.

Du kan lytte med og få nogle af svarene på Apple Podcasts, Spotify, Podimo, Podbean eller diverse andre podcasttjenester.

About the Author

Jakob Terp-Hansen
Redaktør på USAPol.dk.