God jul og godt nytår fra USAPol.dk

Kære læsere og lyttere, potentielle læsere og ditto lyttere.

Året rinder ud, og det har været et begivenhedsrigt et af slagsen, både for amerikansk politik generelt og for USAPol.dk.

For vores vedkommende har året særligt budt på dækningen af midtvejsvalg, hvilket vi blandt andet kunne gøre gennem vores nyhedsbrev, som vi lancerede i marts. Det var vi glade for at kunne gøre, og det tilfører vores USA-dækning endnu en dimension. Man kan skrive sig op her, hvis det lystes – ferien bruges for vores vedkommende blandt andet til at overveje, hvordan nyhedsbrevet skal se ud i den kommende tid, så forslag og lignende er mere end velkomne.

Samtidig fik vi efter et lille års pause atter optaget en håndfuld podcastudsendelser, og vi var glade for at se, at der stadig er lyttere, der ønsker at høre vores analyser.

Også vores podcastudsendelser handlede særligt om midtvejsvalget, der som bekendt endte med at blive et bemærkelsesværdigt ét af slagsen, hvor Demokraterne overpræsterede, og hvor en af taberne var tidligere præsident Donald Trump, der ikke lang tid efter annoncerede 2024-kandidatur.

Vi glæder os til at fortsætte dækningen af amerikansk politik i 2023. Tusind tak til jer læsere og lyttere for opbakningen.

Rigtig god jul, god ferie – og godt nytår fra USAPol.dk.

About the Author

Jakob Terp-Hansen
Redaktør på USAPol.dk.