Podcast: Kan nogen slå Trump? Med Torsten Jansen

Photo Simon Edelman, Energy Department

Kan nogen slå Donald Trump? Det er spørgsmålet, mange stiller sig selv, og som vi her på USAPol.dk vil eksaminere i den kommende tid, ikke mindst i podcastformatet, nu hvor kampen om at blive Republikanernes kandidat i 2024 så småt begynder.

I denne udsendelse er vi så heldige igen at have besøg af Torsten Jansen, der er tidligere USA-korrespondent, tidligere diplomat, forfatter til bogen “Sprækker” om det dansk-amerikanske forhold og ikke mindst: Indehaver af rekorden for flest gæsteoptrædener i USAPol.dks podcast.

Sammen med Jakob Terp-Hansen ser Torsten Jansen nærmere på, hvem der står stærkest af Florida-guvernør Ron DeSantis og Donald Trump på nuværende tidspunkt – få Torstens bud herpå. Endvidere gennemgår de også nogle af de andre potentielle kandidater som republikansk præsidentkandidat i 2024 og drøfter, hvilke emner der kan fylde i den republikanske primærvalgkamp.

Man kan lytte med på Apple Podcasts, på Spotify, Podbean eller diverse andre tjenester. Og er man interesseret i mere af vores dækning, kan man tilmelde sig vores ugentlige nyhedsbrev her.

 

About the Author

Jakob Terp-Hansen
Redaktør på USAPol.dk.