Sommerhilsen fra USAPol.dk – og en beklagelse

Foto: James Willamor. Licens

Kære læsere og lyttere, potentielle læsere og lyttere.

Efter at have dækket amerikansk politik siden januar går vi nu på sommerferie og er planmæssigt tilbage omkring august. Det glæder vi os meget til at være. Vi er ydermere glade for, at flere har lyttet med på vores podcasts og læst vores artikler. Vi vender naturligvis tilbage på både tekst og lyd efter ferien.

Helt tilfredse med aktiviteten her på siden og i podcastfeedet er der måske ikke grund til at være for jer læsere og lyttere – eksempelvis er der ikke udkommet en ny podcast siden slutningen af april. Det beklager vi.

Der skal være indhold – og helst indhold, som man har lyst til at læse og lytte til. Det indhold vil vi bestræbe os på at levere efter sommerferien. Forhåbentlig kan vi snart vende tilbage til at optage podcast fysisk, ligesom det heller ikke er udelukket, at vi inden alt for længe begynder at se frem mod næste års midtvejsvalg. Dette år er, når det kommer til valgkampsdækningen, ikke det mest spændende af slagsen, hvilket imidlertid ikke betyder, at der ikke er noget at tale og skrive om.

Og netop det vil vi forsøge efter sommerferien. Vi håber, at I vil hænge på.

Med det: Rigtig god sommerferie til alle. Vi høres ved til august.

Hele USAPol.dk.

 

About the Author

Jakob Terp-Hansen
Redaktør på USAPol.dk.