USAPol.dk lancerer nyhedsbrev

Kære læsere og potentielle læsere

Vi har arbejdet længe på dette og glædet os til at dele det med jer. USAPol.dk lancerer i dag et nyhedsbrev. I kan skrive jer op fra i dag – første udgave lander i jeres indbakke på tirsdag. Det udkommer ugentligt – hver tirsdag formiddag. Hvis du bare vil skrive dig op med det samme, kan du klikke her.

Vores nyhedsbrev skal være interessant at læse, og det er ikke bare en samling af artikler, som vi har skrevet i ugens løb. Nej, i stedet består det først og fremmest af en analyse, som man ikke vil kunne finde på hjemmesiden. Derudover vil vi prøve at samle nogle af de nyheder fra ugen, der gik i amerikansk politik, som vi synes er gået lidt under radaren, eller som vi på anden måde finder interessante. Slutteligt vil der være links til de artikler, vi har skrevet i ugens løb, og hvis vi har nye projekter af større karakter på vej, vil vi også skrive det.

Vi håber, I bliver klogere, når I læser nyhedsbrevet. Vi glæder os til at dele første udgave med jer på tirsdag og til at tilføre vores USA-dækning endnu et væsentligt element.

I kan skrive jer op via formularen herunder. Derefter skal I lige bekræfte i jeres mail, at I vil modtage nyhedsbrevet – det er en sikkerhedsforanslatning, så vi er sikre på, at I rent faktisk vil modtage nyhedsbrevet. Vi anbefaler desuden, at I tilføjer vores mail – email@usapol.dk – som kontakt – særligt, hvis I skulle opleve problemer med, at nyhedsbrevet havner i spam. I sjældne tilfælde kan bekræftelsesmailen af tekniske grunde være forsinket – men hvis I slet ikke modtager den, så skriv endelig til os.Tilmeld

Skulle I have skrevet jer op til nyhedsbrevet, men endnu ikke modtaget første udgave på tirsdag, så skriv til os på mail eller Facebook, så sørger vi fluks for at rette op på det! Tjek eventuelt Spam-mappen først.

Tak for jeres støtte.

Bedste hilsner

USAPol.dk.

About the Author

Jakob Terp-Hansen
Redaktør på USAPol.dk.